maanantai 10. tammikuuta 2011

Abdominal Crunch

Moro kaikille musiikin ja varsinkin epä-musiikin ystäville!

Meidän projektimme nimi on (tällä hetkellä) Abdominal Crunch! Nimellä on yhteys vatsalihaksia harjoittavaan helvetin koneeseen. Proggiksen jäbät ovat:

Joonas Leppänen - Kitara

Vesa Ahonen - Basso

Ville Kivimäki - Kitara/Vokaalit

Jarno Valkonen - Rummut

Meidän stereoääniteprojekti on lähtenyt ookoosti käyntiin. Ensimmäinen biisin runko on jo demotettu (by Jarno ja Joonas) ja kahteen muuhunkin biisiin on jo riffejä tallessa. Matsku tallennettiin Mbox2:a, joka penetroitiin joka rööristä mistä sisään pääsi. Elikkäs rummuissa käytettiin kahta röden nt5:a övereina ja bassarilla oli triggeri, joka meni rolandin rumpumoduuliin ja siitä sitten midipiuhalla kiinni mboxiin. Kitara oli kiinni Line 6:n Pod X3 Livessä, josta lähti taas s/pdiffi lodjuun. Näin saatiin hirviömäistä meteliä tallennettua jatko jalostusta varten. Taiteemme kehtona on tähän asti toiminut koulun pommisuoja/reenikämppä.

Projektimme genre on melko kyseenalainen - stoneria, blackkistä, deathia groovella meiningillä. Yritämme saada myös surffia vähän mukaan. Yhdet reenit on täydellä kokoonpanolla käyty ja todettiin, että tällasella meiningillä edetään.

Palailemme asiaan kun kuolon yrjö alkaa taas haista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti